Midsommar 2024

Dagen före midsommarafton var alla i familjen utom Corinne på konsert och såg Joy Himmelmark, som släppte sin releaseplatta, ”vit sol” Chelsie och hennes kompisar utgjorde kören.

Det var inte jättemånga där, men det kunde man kanske inte heller förvänta sig dagen före midsommarafton.

I foajen dök Siw Malmkvist upp, hon är mamma till Joy’s man, han som sjunger duett med Joy.

Efter tillställningen åkte vi raka vägen ut till landet. Årets midsommarfirande blev lugnt i år, men vilket fantastiskt väder vi fick.

Jag hann förbereda nästan all mat i stan, så det var bara att lägga sista handen på det när det var dags för midsommarlunchen på bryggan.

På eftermiddagen tog vi en sväng förbi festplatsen och fikade. Sofie hade bakat en fantastiskt god rabarbercheescake, som vi svalde med hull och hår.

Efter festligheterna, blev det såklart lekar i trädgården.

Det här blev en av mina mer lyckade lekar, ”spottgroda närmast midsommarstång,”haha.

På kvällen grillade vi och satt och pratade fram på småtimmarna, det fanns mycket att avhandla och det var så himla mysigt att sitta ute och knappt frysa.

I dag åker Patric och Chelsie till Mosebacke. Chelsie åker till Korfu med sina klasskamrater i morgon bitti, Patric fortsätter att arbeta, själv stannar jag på landet. Jag hörde att det ska bli fint väder i veckan och det låter ju toppenbra! Jag har en bra bok att läsa och jag tänkte fortsätta njuta av att bara vara.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar