Bastubygge pågår

I förra veckan fick jag nya övningar av sjukgymnasten för min höftartros och inflammation, inget av det har gett med sig, utan inflammationen fortsätter att sprida sig till olika delar i kroppen, just nu sitter det i ryggen. Tidigare har jag haft lite problem med den delen av kroppen, men det brukar gå över efter en natts vila, men den här gången har det inte gett vika. I morgon ska jag göra en MR i ländrygg och höft, det känns bra att det görs en grundlig utredning.

I helgen fick jag och Patric sällskap av Corinne och hennes kille Simon på landet. Det har arbetats i ett, med undantag för fika, annars full rulle.

Vi har köpt ännu mer virke.

Jag har målat plank och de övriga har spikat, skruvat och gjort tak och panel på bastun.

Det är roligt att kunna designa sin egen bastu. Jag vill ha den lite ruffig och jag tror vi kanske kan får till det. Färgen är tjärvitrol, en fantastisk färg att måla med, det luktar dessutom tjära och färgen blir gråare med åren, än så länge är jag jättenöjd.

Den här veckan är jag i stan, men efter det blir det landet för hela slanten. Patric har fullt program på hemmaplan så när det ebbar ut kommer han att kunna arbeta där ute, det är inte helt lätt att ta semester när man är egenföretagare.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar