Som om det var i går

Såklart firade jag och min kompis Birgitta att vi känt varandra i 50 år, galet lång tid. Vi började kvällen med att mötas upp på ”The Hills” för att äta middag ihop.

För att sedan släntra ner till Göta lejon och titta på musikal.

Musikalen var nog i deppigaste laget för min smak, musiken var bra men handlingen var…mja, lite för mycket fosterställning.

När teatern var avklarad blev det en barrunda på Söder.

Haha, inte lätt att ta en bild på oss två ihop, lika spretigt då som nu.

Men där satt den! En 60-åring och en blivande sådan, som snart går över till andra sidan, som min kollega på jobbet uttryckte det hela i förra veckan.

I morse åkte vi ut till landet, Patric har fixat med fiber och jag har verkligen inte gjort mycket, ja, det tar ju på krafterna att slarva runt ute på stan. Däremot funderar jag på vad jag ska göra med dörren på bilden ovan som jag fått av vår granne. Jag funderar på att göra ett vitrinskåp av det, men jag får se vad det blir, det kommer att krävas lite mer tankeverksamhet för det.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar