Full rulle

Jösses, vilken tuff arbetsvecka det blev, alla mina kollegor på jobbet blev antinge sjuka eller så vab:ade de, det blev otroligt intensivt. Hela veckan sprang jag som en skållad råtta fram och tillbaka och behövde egentligen vara på två ställen samtidigt. Mitt i alltihopa så åkte vi till Tom Tits i Södertälje, tack vare ett par bra vikarier gick det ändå ganska bra. Jag hoppas verkligen att det blir ett lugnare tempo i nästa vecka.

André ville följa med till landet i helgen, även han har haft fullt upp en tid. Han har praktiserat på Enköpings lasarett (som röntgensjuksköterska) i ett par veckor och stormtrivdes, men i fredags var det sista dagen. I veckan börjar han på en ny kurs och då kommer han att praktisera på en kirurgavdelning, vilket sjukhus det blir är ännu inte klart.

Blåsten ven och det har varit iskallt ute, men vi bestämde oss i alla fall för att trotsa vädret, vi begav oss ut i skog och mark och lyckades till slut hitta ett gäng eftertraktade trattisar. Visst, det är jättekul att finna dem, men känslan av att bara vara i skogen är glädjande nog. När vi kom hem satte jag på en kanna rykande hett kaffe och till det smaskade vi i oss varsin chokladbit.

I morgon nya friska tag, men fram till dess blir det vila och kanske någon bra film.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar