Mot ljusare tider

Det har varit fina promenaddagar den här veckan, jag har hunnit med en sväng till Svenskt tenn och utforskat Söder mer. I dag tog vi en tur till Drottningholm.

Även om det var mulet i dag så går vi mot ljusare tider, det riktigt spritter i kroppen när jag tänker på det. Heja våren!

Chelsie, yngsta dottern, jobbar men kommer hem lagom innan Mellot sätter igång. Vi har laddat upp med gurk- och morotsstavar och till det blir det såklart Ranch-dipp. Jag och Patric tjuvstartade i går med lite småplock, det blev en blandad kompott av lite smått och gott.

Vi såg slutet på filmatiseringen av Kerstin Ekmans ”Händelser vid vatten”. Vilken bra serie. Har ni inte sett den, så se den.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar