Strålbehandling

Ja, jösses, vad man får vara med om mycket i livet. Är det inte det ena så är det det andra. I morse åkte jag till Karolinska sjukhuset och fick min första strålbehandling, men allra först tog de ett blodprov eftersom jag är med i en forskningsstudie. Vilka maskiner! Rena rama science fiction. Jag fick ligga raklång och blixtstilla på en brits och hålla andan i några sekunder medan lasermaskinerna jobbade, men det var inte det jobbiga, värre var det med mina tankar. Oron över att något skulle gå fel fanns där hela tiden. Man är inte stor i sådana här samanhang. Jag älskar när sjukvårdspersonalen talar om för en att man har varit duktig, lite som när man var liten och fick ett bokmärke. Efter denna pers mötte Patric upp mig och bjöd på lunch. Vi åt på Greacy spoon på söder, riktigt god brunch.

Jag kommer att strålbehandlas i 15 dagar, efter i dag 14 med undantag för helger, vilket känns bra. En del får svåra symptom medan andra knappt känner av det, fast de flesta blir mest trötta och hängiga. Vad det blir för mig återstår att se.

Läste precis detta: ”Richard Jomshof och andra SD-toppar har ”varnat” för vad man hävdar är ”oärliga politiker och valarbetare” som kan komma att bli avgörande för utgången av söndagens val.” Jag blir heligt förbannad när jag läser sådant. SD försöker sig på att göra en repris på Trump med att försöka förinta demokratin, utrota homosexuella och människor från andra världsdelar. Och nu har de jäklarna blivit rumsrena, eller hur M,Kd, och L?

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar