Kast med påle

Efter jobbet i fredags mötte jag upp Patric och några goda vänner till oss. Vi åt först en trevlig italiensk middag på resturangen Villaggio för att sedan gå på Dramaten och se ”Den yttersta minuten”

Den är verkligen att rekommendera, jag satt som förtrollad hela föreställningen. På lördagen åkte vi ut till landet, alla barn utom Sofie var med, för hon hade tenta. Patric med hjälp av André och Corinne fixade sommarvattnet och lekte med en påle däremellan.

Som vanligt gick helgen i rasande fart. I kväll blir det att klä om stolarna till matbordet och titta på någon film. Jag fortsätter också packa inför den kommande flytten till Söder, men nu ska det ätas lasagne.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar