Trädfällning

I går efter en jättejobbig arbetsvecka åkte vi ut till landet. Det var så fint att kliva ut ur bilen och titta upp på det stjärnklara himlavalvet. Det kändes som om stjärnorna strålade i kapp med varandra, mycket vackert och rogivande. Vi har eldat för fullt i braskaminen eftersom det har varit ordentligt kyligt, med flera minusgrader.

Det blev en tur till Västerås på morgonen. Vi inhandlade diverse saker som behövdes, bland annat en adventsstjärnan som jag genast satte upp i köksfönstret när vi kom tillbaka. Den största anledningen till varför vi åkte ut till landet var för att markerara ut vilka granar som trädfällaren ska trolla bort när han kommer, han får ta med sig både trädet och stubben. Vi bestämde att det blir 4 styckna jättestora granar som ska bort. Patric ska själv ta bort minst 4 träd han också, fast de är något mindre.

De här fulgranarna kommer snart vara ett minne blott.

I morgon ska vi hjälpa Corinne, äldsta dottern att flytta bort sina saker från sitt studentrum, den 1 december måste hon ha flyttat ut. Hon och André, sonen kommer sedan att flytta i hop i en 2:a med eget kök och badrum tvärs över gatan där de bor just nu, det kommer att bli jättebra.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar