Det ordnar sig…

Sofie, mellandottern började i höstas att läsa pedagogik på heltid, ett helt obegripligt ämne enligt mig och då är jag ändå pedagog. Men det verkar ha gett mersmak, hon har sökt in på en flerårig utbildningen till vårterminen. Jag håller tummarna fram till december (då antagningsbeskedet kommer) att det går vägen. För ett tag sedan var hon med om en bilolycka vilket resulterade i en whiplashskada. Sakta men säkert har hon hämtat sig från olyckan men har fortfarande svårt att helgjobba på den Ica-affär som hon tidigare arbetat på eftersom vissa rörelser gör allt för ont.

Min härliga roliga unge❤️

I kväll har Chelsie fått bestämma vilken middag det ska bli, hon ville ha hamburgare och räffelpommes med Patrics bearnaissås till. För att lyxa till härligheten har Patric bakat bröd och köpt rökt engelsk bacon. I helgen tänkte vi sätta upp lite tavlor och en spegel i lägenheten. Möblerna som vi tog med oss till den nya bostaden passar inte riktigt in och lägenheten känns svårmöblerad. Vi behöver helt enkelt några kvadratmeter -och ett rum till.

Trevlig kväll!

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar