Festlighetshelg

Det har varit en händelserik helg. I fredags kom mina tvillingar hem från Uppsala. Vi firade deras födelsedag. Både mellandottern Sofie och hennes kille Viktor var med på tillställningen. André och Corinne hade bestämt middagen, det blev toast skagen, sushimi lax och asiatisk tonfisk. Efter sista tonfisktuggan blev det presentöppning.

En av föelsedagspresenterna innehöll en duschtvål som kändes iskall och såklart ville alla pröva på den magiska tvålen.

På lördagen åkte jag och Patric iväg på lunchbröllop i Tyresö. En arbetskollega till Patric gifte sig. På busshållplatsen dit fick jag syn på de här skorna.

Tåskor? Jag tyckte sulan verkade vara i tunnaste laget. Bara tanken på att behöva trippa runt med dessa på kall asfalt kändes allt annat en härligt dessutom såg de inte ett smack bekväma ut, men jag kanske har fel. Bröllopet då? Jo, eftersom vi skulle hålla till utomhus och att temperaturen var burrkallt tog jag på mig mina långkalsonger dagen till ära. Ett klokt val visade det sig. Det blev en trevlig tillställning med mycket god mat och dryck.

När det började närma sig kväll tog vi förväl av brudparet och åkte och mötte upp yngsta dottern Chelsie. Smått hungriga bestämde vi oss för att ”Spisa hos Helena”, en trevlig kvarterskrog inte långt från oss.

I dag tog vi hand om det sista i villan i Huddinge. Det blev två varv med släpkärran till tippen, oj, vad jag inte kommer att sakna den. Vi skurade även under alla vitvaror och rensade i alla vattenlås. Nu är det gjort och det känns superduper bra. I morgon måndag…

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar