Back to school

Då var det min sista semesterdag i dag. I morgon börjar jag på det nya arbetet på Söder, vilket känns bra än så länge. Förra veckan packade jag ner massor med saker inför flytten i september och även denna vecka har jag gnott som en gnu med detta. Mellan allt packanden har jag också hjälpt Sofie, mellandottern och hennes pojkvän Viktor med att måla om i deras vardagsrum. De köpte en jättesnygg färg till väggarna som blev kalassnygg i rummet. Efter dagens frisörbesök åkte jag raka vägen till dem igen och tog ett rollervarv till.

I helgen åkte vi till landet, de håller på att muddrar utanför oss så vi tog en tur med båten för att se hur saker och ting framskred.

Och senare på kvällen kunde vi inviga den snygga eldkorgen som vi fått av Maarit, de släppte nämligen på eldningsförbudet på lördagen efter den heta och torra sommaren. Det blev en fin kväll, vi satt på verandan med varsin filt och pratade och tittade på elden. Vi tände ljus och till det njöt vi av ett glas rött vin, det är livet det.

Det blev mycket stämmningsfullt även om regnet stod som spön i backen.

I källaren i Huddingevillan har det stått gamla fönster med levande glas i, som är jättevackra. Jag har funderat länge på vad jag ska göra med dem. Till sist bestämde jag mig för att det skulle bli till vitrinskåp. Med noga instruktioner från mig överlät jag tillverkandet till Patric. Han gjorde ett toppenjobb.

Första lagret med färg…

Det blev precis som jag tänkt mig. Nu återstår bara att göra ett eller två vitrinskåp till för Patric, hehe.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar