Flyttlass

Först ut med att på riktigt flytta hemifrån var mellandottern Sofie. Det lyckades hon pricka in på en av de hetaste dagarna i juli. Med temperatur på över 30 grader kändes varenda flyttkartong tung att kånka på under den stekheta solen. Men själva flytten gick för övrigt bra och vi hade den turen att kunna landa i poolen mellan åkturerna, annars vet jag inte riktigt hur det hade gått. Det är en toppenfin lägenhet som de köpt, alla berömde den magnifika utsikten (7 trappor upp, med en utsikt över nästan hela stan) och jag tror dem. Själv vågade jag inte njuta av det eftersom jag är en smula höjdrädd och höll mig på min kant i lägenheten. Det var mycket som behövdes fixas, det var allt från att skruva ihop soffan till att lägenhetsinnehavarna behövde slita upp hårfönen för att piffa till Eos-lampan.

Det känns toppenbra med deras flytt. Jag tror de kommer att stortrivas. I morse åkte de båda döttrarna till Huddinge sjukhus och tog sin första vaccindos.

Själv har jag fortsatt slänga och rensa bland alla saker inför flytten i början på september. I morgon tar vi med oss släpet till landet. Vi ska fylla upp hela utrymmet med möbler. Vi ska bl.a ta med vår köksmöbel, den kommer att få en ny plats i stugan.

Det är ju knappt att man orkar lyfta en arm i denna värme. Ska snart doppa mig i poolen igen så att jag orkar laga middag.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar