Till salu

I och med att det snart börjar bli tunnsått med barn här hemma så har vi bestämt oss för att sälja vårt hus. Mellandottern Sofie och hennes kille har köpt en lägenhet som de snart flyttar till. Äldsta sonen blev med studentrum i Uppsala och tvillingsystern pluggar och bor redan där. Villan är helt enkelt för stort för oss att bo kvar i, redan nu har vi flera rum som står helt outnyttjade. Både jag och Patric arbetar långa dagar och vi har svårt att sköta om huset som sig bör, numera är det mer till en belastning än ett nöje. Vi har ju också landet att tänka på, det uttnyttjar vi mer än det landställe vi hade tidigare. De senaste veckorna har både jag och Patric haft ett stresspåslag utan dess like. Det har varit mycket med landet och sedan dök tanken på försäljning av huset upp. Mäklaren som vi träffade häromdagen vill sälja huset redan innan midsommar, eftersom marknaden tydligen dör efter det menade hon på, det blev ett gulp! så snabbt? Vi fick också reda på att huset var större än vi har trott. Vi har alltid gått omkring och sagt att den är på 263 kvadratmeter, men mäklaren sa att den är på 290 kvadratmeter.

Nu väntar vi bara på att en fotograf ska komma hit och knäppa av några bilder, men innan dess kommer ett foto ut (som jag tagit) på Hemnet. I går var jag ledig från jobbet, jag hade en massa saker inbokade och tanken var väl att jag också skulle hinna fixa här hemma men det hann jag dock inte. I helgen däremot har vi en jättelång fixarlista som vi kommer att bocka av. Det kommer inte att bli någon rast eller ro på ett långt tag…

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar