Ett gott skratt förlänger livet

För tre veckor sedan fick min son André en studentlya i en korridor i Uppsala. Till hösten ska han börja plugga till röntgensjuksköterska. Kommer han inte in på den utbildningen har han sökt andra kurser. Skulle det visa sig att han inte blir antagen på någon av kurserna, kan han alltid säja upp rummet omgående eftersom han inte betalar något för det under sommaren. Han har stått i bostadskö i flera år och det har lönat sig. Han bor dessutom bara ett stenkast från tvillingsyrran. Under sommaren kommer han inte att bo i Uppsala utan hemma, eftersom han arbetar på Gröna lund. I går skrattade vi gott när vi såg en interjuv de gjort med honom i bland annat Svenska Dagbladet.

Haha, jag dör vad kul! Åka kärlekstunneln med mamma. Tyvärr berättade André för mig att han mer beskrivit historien som en anekdot om när han var mindre, så artikeln stämde väl inte helt. Nåja, den dråpligt roliga artikeln blev sensation. Artikeln har kablats ut i flera tidningar, även André kunde skratta gott åt det. I dag är jag kompledig hela dagen, det känns jättebra. Jag har arbetat över ganska mycket så det känns skönt att kunna koppla bort jobbet ett tag.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar