Kalasdag

I bland vill man bara fylla år flera gånger per år, som i år, fast kanske tur i oturen att det inte är så. Hur som helst; jag blev grundligt uppvaktad av min man och min alldeles egen barnaskara, alla var hemma. Det blev sång, kaffe och paketöppning på morgonkvisten. Dagen slutade med god mat och ett glas bubbel. När barnen var små brukade de ha dansuppträdanden för oss, vilket jag verkligen saknar. Kanske var det just därför de överraskade mig med en armkroksdans denna födelsedagsafton.

Vi firade inte bara mig, utan vi firade även Viktor (Sofies kille). Han tog körkortet samma dag, den lyckan. Grattis Viktor! Du är grym!

I dag efter jobbet blev det en tur till färghandeln, där köpte vi färg och tapet. Gissa vad vi ska göra i helgen? Längtar!

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar