Segt

Är det våffeldag så är det, därför slank det ner både en och annan nygräddad och frasig mumsbit till dagens middag. Med tanke på den klena och smaklösa soppan som inmundigast till skollunch höll nog inte kostcirkeln måttet helt i dag, men…c’est la vie!

Nä, hallonsylt är inte min grej på våfflan. Ska det vara så ska det vara en stor klick hjortronsylt och grädde till.
Så där ja!

En av fördelarna i mitt arbete är att jag är ute mycket. Jag älskar verkligen det. Dessutom är jag i rörelse hela dagarna, Jag kan lätt räkna på fingrarna de gånger jag hinner sitta ner. Nackdelen blir dock att jag känner mig som en urvriden trasa när jag sjunker ihop i soffan när jag kommer hem. Alla jobb har väl sina för- och nackdelar, skulle jag tro. Just nu känner jag mig extra trött. Jag är inte lika pigg på mornarna som jag brukade vara. Tidigare studsade jag upp ur sängen helt utvilad innan klockan ringt, numera blir det nada studs upp och jag känner mig mer som en seg sengångare, hoppas att det är övergående. Det är fredag i morgon, tjooho, så skönt det ska bli. Har längtat hela veckan efter helg, håller tummarna på fint väder. Dags att gå och knyta mig, orkar knappt hålla ögonen öppna.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar