Dans och glada skratt

Det har varit en helt fantastisk vecka. Tyvärr var det lite för långa och många köer i backarna på sina håll, men som tur var så lättade det upp mer och mer under veckan som gått.

Alltså, vilka dansuppträdanden jag och Patric fått bevittna. Jag älskar att ungdomarna förgyller vår tillvaro så mycket. De är helt otroliga.

Hehe, det är jobbigt att vara på topp jämt.

Veckan innan vi åkte upp till Åre gjorde vi i ordning en sportlovsmeny för veckan och åkte och storhandlade. Allt detta tog vi sedan med oss. Det har underlättat jättemycket, vi har endast kompliteringshandlat ett fåtal gånger. Något som vi däremot inte ville missa var surdegsbrödet från Åre bageriet, så dit åkte vi en gång mitt på dagen när ingen annan var där.

I morgon är det dags att bege sig hemåt. Jag tror att de flesta av oss känner sig utvilade och i form för att möta vardagen igen. Fast det dröjer ju faktiskt inte jättelänge förrän påsken hägrar och även där blir det lite ledighet.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar