Inte många rätt

I veckan gjorde jag och Patric ett antikroppstest. Det blev glada nyheter, vi har antikroppar, vilket kändes toppen. Det kommer ju inte bli någon jätteförändring i livet för det, men det underlättar. I fredags efter jobbet hoppade vi in i en fullsmockad bil med släp och drog i väg i regnslasket till landet. Att vakna upp i stugan har varit en ren fröjd. Jag har gått upp tidigt och suttit med en rykande het kopp kaffe i handen och beundrat utsikten, denna gång utan snö. Vi tog även en tripp till Västerås för att inhandla lite allt möjligt. Vi passade samtidigt på att titta på soffor. Morr, vilket dåligt utbud det var. I veckan som kommer eller veckan därpå blir det till att åka runt och provsitta soffor. Jag är inte jättesugen, men så får det bli. Inget har riktigt blivit som vi tänkt oss i helgen. I lördags plastade vi in hela vardagsrummet och tvättade taket. Precis när vi skulle börja grundmåla upptäckte vi att vi tagit med oss fel grundfärg, antiklimax.

I dag hade vi bättre lycka. Jag och Patric åkte till Köping och hängde på låset till Colorama. Glada i hågen med grundfärgen i handen åkte vi snabbare än blixten hem igen och satte i gång att grundmåla taket i vardagsrummet och hallen. Det kommer att bli så bra, ett varv till med grundfärgen och sedan den ordinarie färgen som ska målas två varv, sedan är vi i hamn. Det kändes verkligen jobbigt att åka hem till stan, Det hade varit skönt att fortsätta vara på landet och fixa och dona, men vi får snällt vänta till nästa vecka.

Jag hoppas att jobbveckan går i rasande fart. Jag längtar tills jag får sätta tänderna i alla nya spännande projekt.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar