Snö!

Det blev en kort arbetsvecka, jag jobbade endast två dagar, en alldeles lagom start på året. I går blev det en långpromenad i Älvsjöskogen med våra goda vänner. Min ork är fortfarande haltande. Jag hamnade oftast sist i sällskapet och i uppförsbackarna var jag på vippen att ge upp. Herregud vad jag flåsande, det lät mer som ett rossligt ånglok än den alerta person som jag en gång varit. Helgerna skenar också i väg i rasande fart, vips är helgen slut och plötsligt är det måndag…

Just när vi tapetserat om och fixat med Corinnes sovrum ville hon byta till sovrummet bredvid Chelsie. Sagt som gjort, hela söndagen har gått åt till att släpat grejer upp och ner. När utresningen var klar och jag hastade ut med soporna hoppade jag nästan en meter upp i luften av glädje. Vi har så fluffig och fin snö- Äntligen! Huset ser alldeles härlig ut i sin vinterskrud, wow.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar