Jippy, jippo

Jag och Patric var bjudna på Chelsies studentmiddag på Marie Laveau på Hornsgatan. Alla syskonen och deras vänner var på efterfesten. Men först lite piffing av mig.

Temat på festen var maskerad.

Haha, det var tur att det var någon av oss som avvek i färgskalan.

Men innan det var dags för middagen, gick vi och tog en fördrink på Söders hjärta.

Hur fin är hon inte, den blivande studenten!

Vi hamnade vid ett bord tillsammans med jättetrevliga föräldrar. Tiden bara flög iväg. Det serverades 3-rätters middag med vin och öl, till det blev också frågequiz, med bland annat musik- och skolrelaterade frågor.

Det blev en rolig kväll, vi var mer än nöjda när långmiddagen var slut. När jag och Patric promenerade hem så tog efterfesten vid och ungdomarna fortsatte att festa loss. Inom kort nalkas det stora studentfirandet, det är verkligen något att se fram emot.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar