Bar och bal

Det liksom rasslar till i almanackan och dagar blir veckor och veckor blir månader och plötsligt inser jag hur snabbt tiden går. Ska inte borra ner mig i det, mer än att allt gått i ilfart den senaste tiden. På sistone har det varit en hel del roligheter. Vi har uppvaktat en 20 åring, hela familjen utom Corinne följde med på kalaset och firade födelsedagsbarnet.

Jag och Patric har besökt en mysig bar på Folkungagatan.

Och ätit middag på en trevlig restaurang på Renstiernas gata.

Vi har även hunnit med en konstutställning här i krokarna, varken konsten eller det vita vinet i plastmugg var kanske det mest upphetsande vi sett eller druckit, men det var ändå kul att gå dit och titta.

Chelsie har varit på bal. Hon fick balklänningen i julklapp, en handsydd historia,som satt som smäck på henne.

I kväll gör vi oss redo med chips, dipp och morotstavar inför mellomyset. Jag är fortfarande svalt intresserad av dess händelse men tittar gärna eftersom resten av familjen uppskattar det.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar