Helguppdatering

Det här veckoslutet har vi hållit oss hemma på Mosebacke, förhoppningvis åker vi till landet nästa helg. Det känns skönt att lämna stan och få lite miljöombyte, jag har ett stort behov av det för att komma till ro. Helgen har ändå varit fin och vi har hunnit med en hel del. Patric och jag har storstädat och putsat och tätat alla fönster i lägenheten. I Chelsies rum har det varit iskallt, hon har varit tvungen att omge sig med två duntäcken i sängen för att inte bli till en isbit. Patric upptäckte att halva fönster i hennes rum inte var isolerat, så numera är det varmt och skönt där.

Vi köpte en jättegod ketchup som vi smaskade i oss till lunchkorven, tips.

I går kväll var vi hembjudna till våra vänner på middag. De bjöd på en riktigt god höstgryta samt en massa andra småplock.

Lägenheten är helt fantastisk och utsikten är vidunderlig, man ser hela stan.

Efter en sen och jättetrevlig kväll masade vi oss upp ur sängen tidigt i morse och åkte iväg till vårt kantarellställe.

I kväll bjuder jag på kantarelltoastar och det som blir över fryser jag in. Just nu har jag rätt mycket svamp i frysen. När Patric var ung spelade han munspel i ett band. I veckan fick han ett tidningsutklipp på bandmedlemmarna från den tiden.

Patric är den 3:e från vänster på bilden.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar