2022

Jag älskar att vakna upp på landet och dricka en kopp kaffe och blicka ut över fjärden, det är så rogivande och fint, särskilt nu när isen lagt sig.

Jag har inte gjort många knop sedan vi kom ut. Vi har byggt lite på altandäcket nere vid strandkanten annars har jag bara skrotat runt i stugan.

I helgen firade vi Sofie, mellandottern. Hon och hennes kille, Viktor kom över på middag, alla syskonen var för övrigt på plats de med. I år önskade hon sig något så ovanligt som kurslitteratur i födelsedagspresent, vilket hon fick pengar till. I mitten av januari drar hennes grundskoleutbildning i gång, det kommer att bli så spännande att följa.

I dag är jag ledig men arbetar resten av veckan, de här juldagarna har inte varit toppen ur ledighetspersektiv, så det är bara att kravla sig upp ur det varma dunbolstret och jobba på.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar