Brasa och mest mys

På landet håller vi på och höststädar. Utemöblerna har svepts in i presseningar och blomkrukor har plockats in, Patric har också klippt gräset. När vår gjutjärnskamin installerades insåg jag att möblemanget i vardagsrummet inte riktigt passade in där de stod så det var bara att sätta igång och möblera om, vilket jag gjort under dagen. Jag blev nöjd med resultatet.

Ute är det riktiga stormvindar så det känns riktigt mysigt att sitta inne och kura med en rykande het kopp kaffe framför brasan.

För några år sedan tog jag denna bild på Ewert Ljusberg. Vi var och hälsade på min bror i Dalarna och strosade runt på deras marknad och på en av scenerna uppträdde han. Jag hörde just att han dött.

RIP

I kväll ska vi grilla en bit kött och till det tänkte jag göra en kantarellsås. Vi har även införskaffat ett par goda ostar som väntar på oss, jammi!

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar