Tippen och vespan

Den här veckan har bestått av betonggråa moln med regn och rusk och det ena regnovädret efter det andra har avlöst varandra dessutom har det varit riktigt kallt. Nu är det tydligen höst fastän vi bara är i augusti. Nä, det blir inget leende på det. I morse blev det en vända till tippen, den här gången var släpet bara halvfyllt och det känns ju jättebra eftersom det inte finns så mycket mer att slänga…hm,vad jag tror just nu vill säga. I morgon däremot blir det en tur och retur till landet med lasset fullt. Jag funderar på att ta med mig skohornet så att jag kan pressa in det sista av sakerna i gäststugan. Förhoppningsvis blir det den sista vändan till landet med välfyllt släp. Sofie, mellandottern och hennes kille Viktor kom över och hjälpte oss i dag. Viktor är stark som en oxe och hjälpte till med ”the hevy stuff” det gjorde även Sofie. Mellan allt konkande blev det lite vespaåkning.

Ungdomarna åkte på vår uppfart och då i snigelfart, så fort gick det inte.

På torsdag flyttar vi till Kungsholmen. Från början var tanken att jag skulle arbetet den dagen men jag ångrade mig i går och begärde ledigt. Vi har anlitat en flyttfirma som tar hand om både flytten och städningen, vilket känns helt underbart. Det ska bli så skönt när det här är över.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar