Panelgöra

Underbart att komma ut till landet och se att det var snöfritt. Det var många saker som kom till sin rätta och som inte har synts tidigare under allt lager av snö.

Ute och inne i stugan är det rena rama kaoset. I morse började vi tidigt med att montera upp panel i vardagsrummet, ett dammjobb utan dess like. Vi bestämde oss för panel eftersom den största väggen i vardagsrummet består av en furutristvägg, som mer liknar en bastu. För att den väggen och resten av vardagsrummet ska kunna bli så snyggt som möjligt bestämde vi oss för vit penselmålad panel.

Till hallen har vi köpt en jättefin tapet som vi kommer att sätta upp härnäst, en blommig historia som jag tror kommer att passa alldeles utmärkt. Det är så många och roliga projekt som sker på landet. Allt kommer inte hända på stubben, men vissa saker är helt klart nödvändiga att fixa ganska omgående så att det blir någolunda beboeligt. Jag är hur som helst redo och peppad för alla utmaningar och Patric likaså…

I kväll är det mellofinal, Chelsie är jättetaggad och det är jag och Patric med, fast vi kanske inte är lika hängivna mellofantaster som den yngsta violen. Må den bästa mannen eller kvinnan vinna!

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar