…flåsar en i nacken

Corinne hörde av sig till mig i går på arbetet. Hon berättade att André har fått coronasymtom såsom feber, ont i huvudet, har tappat luktsinnet och mådde dåligt. Mina kollegor skickade genast hem mig. De vill att jag håller mig borta tills vi vet om han har corona eller ej. På jobbet har vi flera konstaterade coronafall bland personalen och någon är dessutom inlagd på sjukhus så jag förstår deras oro och att de inte var sugna på att ha mig där. För övrigt känner jag mig frisk. Patric arbetar från och med i dag hemifrån, även han känner sig kry, men vi tar det säkra för det osäkra och blir hemma veckan ut helt enkelt. André försökte få tag på ett hemmatest på förmiddagen men det var helt omöjligt på grund av för hård belastning av tjänsten.

I helgen hängde jag och Patric på låset till skoaffärn nere i centrum. Vi skulle köpa tofflor till barnens farmor som fyllde år i söndags. Till min förtjusning såg jag ett par Hush puppy, som är de skönaste tofflorna som finns. Ägde ett par för flera år sedan och kom plötsligt på att de vill jag absolut vintermysa med. Men det slutar inte bara där. Jag fick även syn på ett par vinterskor som såg riktigt bekväma ut. Yes! det var de. De fick också hänga med hem. Jag blev supernöjd eftersom jag är urdålig på att köpa skor och även kläder till mig själv.

Ta hand om dig!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar