Ett lunchtips

På sommaren brukar vi laga mat minst två gånger per dag och då  brukar i alla fall lunchförslagen tryta. Ganska ofta serverar jag något enkelt, det blir mycket yogurt och någon god smörgås till. En rätt som är väldigt uppskattad är gormerullen, den tycker alla om.

Här kommer receptet på gormerulle:

tunnbröd

rostbiff

kokt potatis

dallassallad

rostad lök

Gör så här: Värm tunnbrödet i ugn tills den blir varm, smöra brödet. Lägg på den kokta potatisen, några skivor rostbiff, dallassalladen och toppa med rostad lök.

Ta hand om dig!

 

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar