Frihet

Förra helgen slet Patric fram vår gamla kantstötta Vespa. Egentligen är den inte särskilt gammal men eftersom den blivit ordentligt tilltuffsad efter år av misshandel och noll omsorg tog han sig ann den. Till vår lycka lyckades han se till att den rasslade igång. Efter en varm dag på jobbet lyckades jag ”jättegracilt” svinga mig upp där bak, för här behövdes det en rejält avluftning.

Va, hur coola är vi inte?

Efter flera månaders uppehåll på gymmet kände jag hur jag chanserat, rejält. Sedan förr-förra veckan har jag börjat gymma igen med ”två dagar i veckan Sats-besök.” Redan nu känns ryggen bättre. Faktiskt känns hela jag i bättre form, tänk vad mycket det gör att röra på sig.

I morgon har jag tagit ut en kompdag sedan arbetar jag till och med torsdag. Den dagen blir min sista dag på jobbet. Efter det börjar jag på min nya skolan. Det ska bli så kul. Annars rullar dagarna på. Den här veckan har ju varit helt fantastisk, med sol, hög värme och bad. Jag har slängt mig i poolen efter jobbet nästan varje dag, de doppen har jag  längtat efter mest hela dagarna.

IMG_4873

Ta hand om dig!

Vallmo

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar