Häxorna

Känner mig helt utschasad efter en intensiv vecka. Det är verkligen tur att det  äntligen är helg. I förra veckan vann jag och några arbetskamrater biljetter till ”Häxorna i Eastwick” på Cirkus. Innan vi gick dit åt vi middag på restaurang Godthem.

Jag älskar långkok och kunde därför inte låta bli att beställa in bräserad oxkind med mandelpotatispuré. Självklart blev det ett glas gott rött vin till det.

Det blev ett blandat betyg för ”Häxorna”. Jag tyckte den var bra men det var jag ganska ensam om att tycka. Många tyckte att det var alldeles för mycket sexanspelningar i showen och att Peter Jöback var alldeles för oljig. Det såg jag å andra sidan som ett gott betyg eftersom karraktären var uppbyggd efter Jack Nicholson i just filmen ”Häxorna i Eastwick” och i den är han otroligt sliskig.

Vi satt på  jättebra platser och missade inte särskilt mycket från scenen.

Från och med nästa vecka kommer Patric att arbeta i Örebro tre dagar i veckan, så honom kommer jag knappt att se skymten av. Det kommer att pågå ända fram till i slutet av mars. Som tur är jobbar han bara där under vardagarna. Jag har blivit så bortskämd med att komma hem till dukat bord sedan jag började arbeta, det har varit rena lyxen. Nu kommer det att bli andra bullar. Men som tur var för mig så lovade Sofie att hjälpa till med matlagningen hon också. Patric ska ut i kväll och jag och Chelsie ska parkera oss framför tv’n, hon tänker inte missa en endaste mellolåt, vilket jag helst skulle göra. Nix, jag är ingen mellosuporter, men har i kväll ingen undanflykt att ta till. Jag kommer att sitta i soffan och garanterat genomlida alla låtar jag med. Jag hoppas på bättre lycka de följande lördagskvällarna då jag räknar med att vara väldigt upptagen just från åtta på kvällen och framåt.

ballonglog

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar