Slokar

Natten mellan söndag och måndagen satt jag spikrakt upp i sängen med magplågor. Det var inte att tänka på att ändra ställning för då kunde det gå riktigt illa. Har sedan dess blivit bättre i magen men haft en grym huvudvärk och känner mig allt annat än bra, dessutom rinner näsan som en kran. Den senaste dagarna (för att som jag trodde, mota Olle vid grinden) har jag klämt i mig ingefärshuttar med citron och chili i och de där chilisarna…Göta Petter de var det krut i vill jag lova. Trodde i min enfald att inga baciller skulle våga sig förbi denna typ av förkylningsbroms, men tji fick jag. I väntan på att förkylningen ska lägga sig har jag plöjt igenom tre avsnitt av Mandelmanns gård. Jag blir otroligt inspirerad av att se det. Allt verkar så lätt och enkelt, men det vet jag å andra sidan att det inte är. Fast samtidigt blir jag både upplyft och glad av att titta på programmet. Det ger mig ny energi.

DSC_0014

Det ska bli intressant att följa riksrättsförfarandet med Trump. Demokratin är verkligen skör, särskilt om senaten kommer att fria honom helt på alla punkter. Och som Robert De Niro sa:

– ”Det finns rätt och det finns fel och det finns sunt förnuft och det finns maktmissbruk och som medborgare har jag lika mycket rätt som någon annan att säga min åsikt. Och om jag har en större röst på grund av min situation, kommer jag att använda den när jag ser ett uppenbart maktmissbruk”.

ballonglog

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar