Pinchos

Vi har knappt sett till födelsedagsbarnet som fyller 14 år i dag. Hon och en kompis åkte till Mall of Scandinavia och gick på bio och shoppade loss. När hon kom hem bjöd vi ut henne på pinchos. Jag och Patric har inte varit där tidigare, men det hade däremot Chelsie varit. Det var knökfullt med barnfamiljer i restaurangen, vilket kändes ganska befriande med tanke på cirkustemat. Tyvärr tog det en timma att få in maten. Vid det laget kunde Patric stoppa i sig en hel zebra om det nu hade severats en sådan. I stället fick vi in några hel- eller halvfabrikats pytterätter, som dessutom knappt smakade något.

Eftersom vi fått vänta så länge blev vi erbjudna varsin efterrätt.

img_4038

De var så äckliga att Patric fick äta upp våra i stället. Chelsie beställde in en alldeles egen födelsedags-godis-glass-efterrätt. Den gillade hon bättre.

img_4042

När vi kom hem efter restaurangbesöket satt ett stort leende klistrad på Chelsie läpp. Hon var jättenöjd och glad och tyckte hon haft en toppendag. Det värmde att höra. I morgon efter Sats besöket far vi hit…

Alla barn firar nyår på ön. Gissa om jag är glad?

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar