Fler julmarknader

För vilket år i ordningen som vi varit på julmarknaden i Sigtuna vete tusan, men vi har varit där sedan tvillingarna var små. Årets julmarknad var nog den sämsta vi varit på sedan start. Först och främst var det dåligt väder, regnblandad snö och för det andra hade de dragit ner på alla stånd, det fanns bara ett fåtal uppställda, jättetrist.

DSC_0007-8

Men inte åker vi till Sigtuna utan en gofika på Tant Brun.

DSC_0002-6

DSC_0006-9

Varje år pressar vi oss in i vår favoritbokhandel, det är alltid lika fullt med folk där precis som det är hos Tant Brun. Det finns inte en chans att vi skulle missa att gå in dit. Där inne brukar vi hänga länge för det finns så mycket att titta på.

DSC_0011-6

DSC_0009-5

Gladast blev jag nog över mina nyinköpta Icebug med dubbar på, de hittade jag i en skoaffär längs med marknadsgatan. Det kommer inte att finnas någon som helst risk att jag bryter lårbenshalsen med dem på.

Eftersom vi var i Tyskland förra söndagen missade vi 1:a advents glöggstunden. Den tog vi igen i dag i stället.

kotte

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar