Nej!

När jag läste att Sverigedemokraterna ytterligare gått framåt i opinionsmätningarna med 5,5 procentenheter får det mig att undra om man överhuvudtaget anser att demokrati är en rättighet. Jag förstår faktiskt inte varför man tar ställning till ett parti där de  bara vill skapa oreda i dessa oroliga tider. Se hur Trumps Amerika ser ut i dag, Brexitkaoset, Lag och rätt i Polen och Ungerns Orbán. Där den sistnämnda vägrar att ställa upp i Melodifestivalen på grund av att den anses ”för homosexuell”, vill vi verkligen verka för ett sådant samhälle?

Bildresultat för nej skylt

 Tidigt i morse satt jag på roddmaskinen och körde järnet. När jag stretchat klart och ställde mig upp något hastigt fanns det knappt någon ork att stappla in i omklädningsrummet. Det gick ovanligt trögt i dag, men jag är på’t igen tidigt i morgon bitti. Tänkte att jag skulle förmå mig att få ner adventspyntet från vinden  men även där tryter orken efter en dag i ständig rörelse, det får bli någon annan dag. Jag är helt slut varje dag efter arbetet. Ljudnivån är hög, konflikterna haglar och man springer som en jojo runt för att täcka upp överallt. 10 år med lugn och ro är numera ett minne blott.

kotte

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar