En dag på sjön

Oj, så härligt det är med lite värme, älskar när det dyker upp. Lite som gubben i lådan…överraskad? Men så är ju den svenska sommaren – oberäknerlig. Patric har fortfarande inte behövt åka in till stan för att arbeta, vilket har inneburit att vi hunnit att göra en massa olika saker på landet. Lister har satts upp, målning av fönster har kommit igång rejält och diverse andra jobb har skett. I dag tog vi en tur med båten.

Patric stod läääänge och ojade sig  över badtemperaturen innan han till slut hoppade i. Men han måste ha ändrat sig någonstans i luften för han vände som på en 5-öring och var kvickt uppe på badstegen igen och då var det innan vi ens uppfattat att han låg i sjön. Jag är inte helt säker på om badbyxerna även denna gång förblev kruttorra, det är fortfarande högst osäkert.

img_2818

I kväll blev det en enkel pyttipanna till middag. Till det dricker vi vårt nya sommaröl som vi båda gillar. En riktig törssläckare är vi överens om, lagom stark och riktigt god.

ballonglog

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar