Bönderna är i alla fall nöjda

Mamma Mia, vilket dåligt väder som seglade in över Svealand och andra delar av Sverige. I går satt vi i båten och njöt av det varma och soliga vädret men i dag håller jag mig inne och har knappt stuckit ut näsan utanför ytterdörren. I går eftermiddag styrde vi kosan hem till stan, vi blir kvar veckan ut. Patric ska arbeta och jag tänkte fixa med diverse olika saker i huset. Men vilken vecka vi har haft… Alla barn utom Sofie var på landet och vi hade det så mysigt. Vi har ätit gott, tagit ett par rundor på diverse loppisar, handlat kläder på Vingåkers outlet, haft vänner över och åkt båt. Jodå, lite jobb på torpet har vi också hunnit med.

DSC_0003-2

I kväll kommer Sofie hem från Frankrike, som jag har längtat efter den bönan. Det ser ut som om hela familjen kommer att vara samlade här hemma ett par dar den här veckan, det blir ju underbart. Fast redan nu saknar jag ön, vill dit så snart som möjligt.

img_8025

 

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar