Det tar då aldrig slut

Vi sliter som djur med olika projekt som vi har på torpet. Till vår hjälp har vi André och Corinne. André har varit hjälpreda till Patric och Corinne har målat lekstugan i Falurött.

DSC_0030-4

DSC_0022-3

Själv håller jag på med renovering av fönster och har även målat plank.

DSC_0024-4

Det har inte bara varit slitgöra. Barnen har hunnit roat sig också. Båda två älskar att spela badminton.

DSC_0011-2

DSC_0018-2

DSC_0005-2

Vi behöver i alla fall inte fundera vad vi ska göra i morgon. Vi har 1000 saker som ligger i startgropen för att åtgärdas. Patric manar till lugn, men vi får väl se med den saken.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar