Nu är det nog!

I dag läste jag detta i Dagens Nyheter: ”En amerikansk politiker höll nyligen ett tal under en välgörenhetsmiddag. En bit in i anförandet levererade han några nedsättande uttalanden om vindkraft, bland annat med argumentet att kraftverken sänker värdet på närliggande fastigheter. Sedan kom hans punchline: ‘Och de säger att ljudet orsakar cancer!’ Den som på detta sätt påstod att roterande vindsnurror kan ge upphov till cancer var alltså inte vilken politiker som helst, utan USA:s president Donald Trump.”  Det är svårt att inte vilja skaka om karln ordentligt, dra ut hans bleka tunga och knäcka hans twittertumme mitt i tu. En långpromenad med ö-grannen senare var jag  åter på bra humör, även om den bittra eftersmaken i munnen fortfarande jäste i bakhuvudet. Vädret är helt fantastiskt. Vi bestämde oss för att ta med oss diverse godsaker i pick-nick korgen och ta en tur med båten.

Det blev en helt magisk dag på sjön. Otroligt mysigt. Grillen ska snart tändas vi har massor med god mat till kvällen. Patric har bland annat köpt en fin Roquefortost som vi ska sätta i oss. Jag kontrade med att köpa en bit rökt lax till förrätt, mmm.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.