Inte utan min tumsnutt

Mötet med de nya förskoleklassbarnen och deras föräldrar och nya kollegor gick över förväntan. Min tumme som numera har skalats av till en halv höll modet uppe i plåstret, även om det gjorde lite ont mellan alla handskakningar. Mina blivande kollegor verkar både trevliga och kompetenta. Efter mötet satte jag mig med ett stort leende på läppen i bilen och kände mig nöjd över att ha fått ett ansikte på samtliga. Jag börjar redan se fram mot höstens nya liv. Såklart ska det också bli skönt med lite semester emellan. Vi har inte haft några större semesterplaner för i år eftersom jag redan i slutet av hösten visste jag att jag troligtvis skulle få sparken som jourhem. Detta med anledning av att jag inte tänkte skriva på det nya kontraktet. Vi bestämde därför att avvakta och se hur det skulle blir med fortsatt arbete. Och det gick ju bra. Jag hann inte ens bli arbetslös, tack och lov. Sommaren ligger alltså lite mer öppen i år, men samtidigt inte. Patric som är egen företagare har mer svårt att styra sin semester, han tar den när han kan. Därför blir vi också ganska styrda av det. Nåja, landet blir det definitivt, vad mer återstår att se.

Vilken dag vi haft för övrigt, strålande väder hela dagen. Jag älskar värmen och de härliga dofterna från hägg och syren. Hoppas att det håller i sig ett tag till.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar