Släääp

Äntligen kom vi ut till ön, som jag har längtat. Senast jag var där var i början på hösten. Visserligen blev det en ganska kort tillställning den här gången men jag hoppas på att vi snart kommer dit igen.

DSC_0003

DSC_0010

Det blev ett riktigt kortbyx-väder också. Varje gång vi kommer till landet börjar jag och Patric diskutera sommarens alla projekt. Förra året var planen att försöka koppla på sommarvattnet. Det gick sådär. I år gör vi ett nytt försök. Vinterbona huset är ett annat uppslag vi har. Vi får se hur långt vi kommer med det i år. Patric passade på att installera klart fibern under påsken, den fick vi i slutet av vintern till ön, alltså, vilken lyx. Nu behöver ungdomarna inte bråka om den saken mer, pju!

DSC_0002-3

I dag var vi på utvecklingssamtal med Chelsie. Efter det åkte vi och köpte ett släp. Jag menar: ” vem behöver inte ett släp?” Särskilt när man är på tippen, jämt. Patric har slängt ömma blickar på den två-hjulade-gallerburen sedan han kom hem. Nä, jag är inte ett dugg svartsjuk, jag är van.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar