Det där med facebook…

För  över en månad sedan loggade jag ut från Facebook. Det har gått väldigt bra att vara i från det sociala mediet. Tyvärr är inte Facebook särskilt suget på att jag håller mig borta därifrån, utan de skickar mig påminnelsemail dagarna i ända. Detta har föranlett att jag blivit ännu mer irriterad. Jag och Facebook är inte riktigt sams just nu, grrrr.

Nåja, efter att ha stekt ett kilo  köttbullar lugnade facebookhumöret ner sig en smula. I kväll är det vi som äter helt otippat köttbullar, potatis och brunsås.

AEF49B8E-2F73-4D50-90B4-E348A8D35B35

Jag tänkte att jag också skulle göra lite rödbetssallad till. Den har jag gjort flera gånger tidigare och är verkligen smarrig.

Rödbetssallad

1 st inlagd rödbeta

2 st syrliga äpplen

0,5 dl hackad saltgurka

1 st liten rödlök

1 dl majonäs

1 1/2 dl lättvispad grädde

2 msk riven pepparot

Salt peppar

Gör så här: Låt rödbetan rinna av i ett durkslag, skär den sedan den i bitar. Hacka saltgurka, rödlök och äpple i tärningar. Blanda majonäs, pepparot med den lättvispade grädden. Rör ner allt och  bland det  med äpplena och grönsakerna och rör om.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar