Snubblande nära…

Nämen, vi blev med gran ändå. Jag misströstade ett tag och trodde nog att vi kanske skulle få ett mega granproblem, det på grund av att vi både var sena med inköpet och att vi inte kunde åka runt bland alla granförsäljarna som vi brukar göra och välja ut en ståtlig rackare. Jag skyller detta på min man eftersom det var han som vägrade klämma in en barrande och kådaindränkt gran i skuffen på nya bilen. Hur som helst; i dag slog vi promenerande till. Vi lyckades hitta en ganska ståtlig kungsgran som med hjälp av sonens armmuskler släpades hem.

DSC_0044-11

Nu står den utanför huset och väntar på att bli insläppt i värmen.

DSC_0049-6

Två pysseltjejer har hållit igång med diverse fina skapelser under dagen.

DSC_0034-8

DSC_0035-11

I morgon ska skinkan in i ugnen och det ska lagas fullt med mat. Men nu är det dags att ta kväll och njuta av lugnet, ett tag till.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar