En fet gås

I dag var det tänkt att göra  en julshoppinglov till Kungens kurva efter det att jag skjutsat Corinne till jobbet. Jag ville få lite koll på vilka erbjudanden de har i de olika butikerna just nu. I stället för julklappar kom jag hem med ett duntäcke till Chelsie. Tidigare när hon hade ett duntäcke tyckte hon att det var alldeles för varmt, då gav jag bort det till en annan familjemedlem. Häromdagen knotade hon över att hon frös på nätterna, det blev alltså dags igen för ett värmande duntäcke.

Jag hann också med en sväng till Cervera och Stalands, hos de sistnämnda var det rea. Jag hittade dessa keramikvaser, ordentligt nedsatta Jag älskar fötterna på dem.

5221492A-66A7-41E1-ADE3-9BBDF1DDA9A9

Sofie kom hem i natt, tvillingarna var och hämtade henne på Arlanda. Resan hade gått bra. Jag sitter fortfarande och småfnissar åt de dråpliga och roliga historierna hon berättade om London-trippen, särskilt när hon provade ett visst plagg på Victoria secret. Min dotter är född komiker, hon är väldigt underhållande.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar