Inte ung, men glad

Jag älskar filter, inte en rynka så långt ögat når. Nåja, jag kanske överdriver, en och annan sticker tydligt fram ser jag. Hm, det krävs tydligen mer filter för att mina ska försvinna, hehe. Jag älskar alla mina 54 år, med rynkor och en näsa och ett par öron som bara växer. För visst är det så att just de delarna aldrig slutar växa?

72DE5E4B-2658-4E48-ABE5-6AA0208AC7CB

Huvudsaken är att jag fortsätter vara pigg, kry och glad och inte förlorar tilltron till mänskligheten. Det kan man ju lätt göra i dessa tider. Ju mer jag läser om Trump, Bolsonaro, Orbán  och Jimmy Åkesson  desto argare blir jag och undrar hur det kommer sig att folk överhuvudtaget kan tänka sig att rösta på en sådan person. Blir man som person mer uppfylld av detta hat? Känner man sig mer värd av att se ned på andra människor? Återigen, frågorna är många och det finns antagligen tusentals svar på det, men ibland måste man bara gå till sig själv och fråga sig: vill JAG det här?

Nu till någonting mer lättsammare, det är ju fredagkväll ändå. Sofie åker till London i morgon med sina vänner. Hon ska vara borta till på måndag. De ska träffa en kompis som flyttat dit. Låt oss säga att hon just nu är eld och lågor.

  1. DSC_0001-12

❤️❤️❤️❤️

DSC_0004-14

Med ett ovanligt välstädat rum dessutom.

Trevlig helg.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar