The handy man

Äntligen är hallgolvet mer eller mindre klart. Det fattas bara ett par trösklar sedan är i alla fall golvet färdiggjort. Det återstår lite finish-göra med bland annat hatthyllan som tagit en del stryk när den monterades ner. Det blev också några skador på tapeten på vissa håll. Hur som helst jag är supernöjd. I hela huset har vi trägolv så även i hallen. År efter år med våta skor har gjort att furugolvet tyvärr fått ge vika. Det var helt enkelt dags att byta ut det. Vi bestämde oss för ett kakelgolv med golvvärme. Från början ville jag ha ett ljusare golv men när jag såg denna klinkers föll jag som en fura och ångrar inte en sekund att vi valde det.

DSC_0009-15

Man kan ju nästan tro att det är ett riktigt trägolv, men icke sa nicke, det är klinkers. Vi får vänta ytterligare en vecka innan vi kan sätta på golvvärmen. Det kommer att behövas eftersom golvet är rätt kallt.

DSC_0025-17

DSC_0028-10

DSC_0015-9

Jag är ruggigt imponerad över hur duktig min man har varit. Det här arbetet får han ta åt sig all äran av. Han har varit jätteduktig.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar