höstlööööv🍁


Då var det dags för höstlov. Chelsie är den enda som är ledig hela veckan. De andra ungdomarna jobbar, så något lov att tala om blir det inte för någon av dem.

Innan alla började arbeta i morse klev vi ner till Sats och körde ett ordentligt gym-pass. Lite gnäll kom det från tvillingarnas håll, de hade helst velat ta bilen dit. Jag vägrade med orden, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder och hoppades att diskussionen slutade där. Men icke, de skulle ta bilen nästa gång, men vi får väl se hur det går med den saken. Sista ordet är inte sagt än.

Jag och Chelsie har planerat in lite olika höstlovsaktiviteter i veckan. Framför allt tänkte jag att vi skulle försöka göra roliga saker utomhus. Förhoppningsvis är vädergudarna med oss, det blir ju så mycket roligare om det inte spöregnar när man beger sig ut. Vi har även mitt jobb att ta hänsyn till, ibland blir det svårt att genomföra det jag tänkt mig, men jag hoppas att  vi kommer iväg på några av sakerna som vi planerat in.

1C80B628-84AF-47BF-9D89-2DA12F93C3B0

Vi har halloween pyntat också. Det är ett himla meck varje år med spindelväven som ska upp, ibland blir det bra i bland inte. Jättesugen på att pynta är jag inte heller, särskilt nu när det är saker precis överallt.

D1EA60A2-0AEC-4AE1-B650-10F0868377AB

Suck, det är rörigt överallt.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar