Nytt loppisfynd

Vilken härlig helg det blev. Vi har fått massor gjort. Jag har andas in en massa  frisk skön höstluft i lungorna mest hela tiden. Framförallt har jag krattat bort alla dessa eklöv som legat och skräpat på tomten, det på grund av att de inte är komposterbara, de förmultnar inte och kommer därför att brinna när tillfälle ges.

49F5370D-2FAF-4558-835B-5737F994436B

Det känns som om hösten på allvar har stormat in, kyligt och med en del regninslag.

6FBC88A5-FA3F-441A-966E-8E29BB3D1819

 I lördags när vi skulle handla mat tyckte jag att vi kunde åka förbi loppisen som inte ligger långt ifrån Coop. Min man var inte särskilt taggad. Väl där ser jag hur han skiner upp och vad får han väl se  Jo, ett golfsett, som numera har hittat hem till oss för 300 kronor. Osäker på vad  han blev gladast över, golfsettet eller att han gjorde värsta kapet, det låter jag för övrigt vara osagt.

476BBD66-D5E2-45B5-A928-2E0D9DBC9871

Men jösses, nu minsann ska det spelas golf. Jag börjar starkt längta till sommaren, då jag med solen i ansiktet och med golfklubban i högsta hugg skjuter i väg bollarna ”typ” väldigt elegant.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar