Vardagslyx

Ja, jösses vilken träningsvärk jag fick i axlarna och ryggen efter gårdagens håll i gång-övningar på Friskis och Svettis. Jag känner mig som minst  100 år i dag, knappt rörlig alls. För att glädja mig själv och min familj gjorde jag i ordning en god efterrätt som alla slukade på nolltid.

1A18603F-B9A5-4011-AC9C-85AB88DFA06A

Fortfarande känns det som om jag är i något sorts lyckorus efter sommaren. Det var säkert därför som jag i min iver lyxade till det på en helt vanlig vardag med lite smått i gotti. Sommaren är ju faktiskt inte riktigt över än så i kväll bjuder jag på en enklare förrätt. Jag håller minsann på mina lill-lördagar, de får man ju inte glömma bort. Till middag har jag förberett en krämig pastarätt med sojabönor och massor med vitlök i. Jag älskar färsk pasta med olika tillbehör till och numera bjuder jag också på ett flertal vegetariska alternativ. Dags att sätta fart.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar