Långhelg och någonting väldigt blått

Barnen var inte supertaggade på att följa med till landet, de blir hemma i stället. Möjligtvis kommer någon av dem ut till helgen, jag hoppas på det.  Det är svårt att vänja sig vid att de blivit så stora att de inte längre är intresserade av att följa med ut till ön eller för den delen hitta på andra saker med oss. Det är tur att vi har den minsta, hon däremot älskar att hänga med oss, än så länge.

Den här långhelgen ska vi att bygga en ny brygga. Den nya kommer troligtvis att bli en mer renodlad båtbrygga.Den gamla ska renoveras upp och även fortsättningsvis användas som kombinerad  bad och båtbrygga.

Jag har även tänkte ta tag i lite målararbete. Jag gillar att slipa, måla och fixa men just det här projektet är en aning tråkigt. Jag behöver nämligen måla om våningssängen i barnens rum. Alltså, den är skrikblå, jätteful. Jag har stört mig så inåt bomben på det länge, men insett att det är ett fruktansvärt trist jobb att ta tag i, därför har det projektet legat på is bra länge.

Innan vi åkte hemifrån bunkrade jag upp med god mat i kylskåpet samt skafferiet. Jag passade samtidigt på att plocka in en blomma, nu kan de  njuta av god mat och även vila blicken på en vacker blomma medan vi är borta.

Lite ögongodis är aldrig fel.

DSC_1275

So long, så länge!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar