En dag i skidbacken

I morse åkte jag och min man till Flottsbro i Huddinge och åkte skidor. Såklart kom det en busslast fullt med skolungdomar och de var inte tysta många sekunder. Som tur var åkte de flesta av ungdomarna i barnbacken som låg en bit ifrån oss.

Alla backarna var otroligt isiga, blåsten var både hård och kall, men det gjorde inte så mycket för det var helt underbart att kasta sig utför i backarna.

DSC_0547-2

Två timmar senare var vi rätt nöjda och åkte hem och bytte om.

Innan min man fortsatte till jobbet hann vi med en lunch. Det var väldigt länge sedan vi åt sushi, därför bestämde vi oss för det. Fortsättningsvis måste jag  verkligen bättra mig på sushi- fronten och börja äta det lite oftare än jag gör, för jösses vad gott det är.

Restaurang

Efter att ha hunnit med ytterligare ett vantinköp kunde jag äntligen köra hem och få i mig en ordentlig kopp kaffe, vad vore livet utan det? Kaffe är som balsam för själen för mig, det krävs någon kopp per dag och sedan är jag på topp, svårare än så är det inte.

Och nu väntar stora tvätthögar på att jag ska ta itu med dem. Motvilligt får jag väl lov att masa mig upp ur den sköna soffan och sätta fart, vi har mycket att göra innan vi åker på lördag.

Ha det gott!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar